Proizvodi

Proizvodi

 • моноркрістал

  BNT030KTL Three phase 30.0kW On-grid PV Inverter, Three-MPPT, with DC Switch & WiFi AC 380V

  Afore BNT030KTL ON GRID solarni inverter snage 30kw

  Afore 30kW on-grid solarni inverter je napredni uređaj koji pretvara solarnu energiju u električnu energiju za upotrebu u domaćinstvu ili distribuciju u električnu mrežu. Sa snagom od 30 kilovata, ovaj inverter je optimalan za srednje do veće solarne instalacije. Karakteriše ga visoka efikasnost i pouzdanost, podržana naprednim tehnologijama za praćenje i upravljanje sistemom. Ugrađene zaštite od prenapona i preopterećenja osiguravaju stabilan rad sistema i dugoročnu sigurnost.

  $500.00
 • моноркрістал

  BNT050KTL Three phase 50.0kW On-grid PV Inverter, Three-MPPT, with DC Switch & WiFi AC 380V

  Afore BNT050KTL solarni inverter snage 50kW

  Afore 50kW grid solarni inverter je moćan uređaj koji pretvara energiju sunca u električnu energiju koja se može koristiti u kući ili isporučiti u električnu mrežu. Sa snagom od 50 kilovata, ovaj inverter je namenjen srednjim do većim solarim instalacijama. Karakteriše ga izuzetna efikasnost i pouzdanost, omogućavajući visok prinos energije tokom vremena. Opremljen je naprednim tehnologijama za praćenje i upravljanje, što pomaže u optimizaciji performansi sistema. Afore inverteri obično dolaze sa integriranim zaštitama od prenapona, preopterećenja i drugih nepredviđenih situacija, pružajući siguran i dugotrajan rad sistema.

  $500.00
 • моноркрістал

  BNT006KTL Three phase 6.0kW On-grid PV Inverter, Two-MPPT, with DC Switch & WiFi AC 380V

  Afore BNT006KTL ON GRID solarni inverter snage 6kW

  Afore 6kW grid solarni inverter je kompaktni i efikasni uređaj koji pretvara energiju iz solarnih panela u električnu energiju pogodnu za upotrebu u kući ili isporuku u električnu mrežu. Sa snagom od 6 kilovata, ovaj inverter je idealan za manje do srednje solarne instalacije. Karakteriše ga pouzdan rad i napredne tehnologije za optimalno praćenje i upravljanje sistemom. Afore inverteri obično imaju visoku efikasnost pretvaranja sunčeve energije u električnu energiju, što omogućava veći prinos i dugoročnu uštedu na računima za struju. Opremljen je zaštitama od prenapona i preopterećenja radi sigurnog i pouzdanog rada sistema.

  $500.00
 • моноркрістал

  BNT015KTL Three phase 15.0kW On-grid PV Inverter, TwoMPPT, with DC Switch & WiFi AC 380V

  Afore BNT015KTL Solarni ON GRID inverter snage 15kw

  Afore 15kW on-grid solarni inverter je sofisticiran uređaj koji transformiše solarnu energiju u električnu energiju koja se može koristiti u domaćinstvu ili distribuirati u električnu mrežu. Sa snagom od 15 kilovata, ovaj inverter je idealan za srednje do veće solarne instalacije. Opremljen naprednim tehnologijama za praćenje i upravljanje, osigurava visoku efikasnost i optimalne performanse sistema. Integrirane zaštite od prenapona i preopterećenja pružaju stabilnost i pouzdanost rada sistema tokom vremena.

  $500.00
 • моноркрістал

  BNT010KTL Three phase 10.0kW On-grid PV Inverter, TwoMPPT, with DC Switch & WiFi AC 380V

  Afore BNT010KTL ON GRID Solarni inverter snage 10kW

  Afore 10kW grid solarni inverter je visokokvalitetni uređaj dizajniran za pretvaranje energije iz solarnih panela u električnu energiju koja se može koristiti u kući ili se isporučiti u električnu mrežu. Sa svojim kapacitetom od 10 kilovata, ovaj inverter je pogodan za srednje do veće solarne instalacije. On je pouzdan, efikasan i opremljen naprednim tehnologijama za praćenje i optimizaciju performansi sistema. Afore inverteri obično imaju visoku efikasnost pretvaranja energije sunca u električnu energiju, što rezultira većim prinosom i smanjenjem troškova tokom vremena. Uz sve to, ovaj inverter obično dolazi sa integrisanim zaštitama od prenapona, preopterećenja i drugih neželjenih situacija, što osigurava sigurnost i dugotrajnost sistema.

  $500.00
 • моноркрістал

  BNT020KTL Three phase 20.0kW On-grid PV Inverter, Two-MPPT, with DC Switch & WiFi AC 380V

  Afore BNT020KTL ON GRID Solarni inverter snage 20kW

  Afore 20kW grid solarni inverter je visokokvalitetni uređaj dizajniran za pretvaranje energije iz solarnih panela u električnu energiju koja se može koristiti u kući ili se isporučiti u električnu mrežu. Sa svojim kapacitetom od 20 kilovata, ovaj inverter je pogodan za srednje do veće solarne instalacije. On je pouzdan, efikasan i opremljen naprednim tehnologijama za praćenje i optimizaciju performansi sistema. Afore inverteri obično imaju visoku efikasnost pretvaranja energije sunca u električnu energiju, što rezultira većim prinosom i smanjenjem troškova tokom vremena. Uz sve to, ovaj inverter obično dolazi sa integrisanim zaštitama od prenapona, preopterećenja i drugih neželjenih situacija, što osigurava sigurnost i dugotrajnost sistema.

  $500.00
 • моноркрістал

  BNT025KTL Three phase 25.0kW On-grid PV Inverter, Two-MPPT, with DC Switch & WiFi AC 380V

  Afore BNT025KTL ON GRID Solarni inverter snage 25kW

  Afore 25kW on-grid solarni inverter je moćan uređaj koji pretvara sunčevu energiju u električnu energiju pogodnu za kućnu upotrebu ili isporuku u električnu mrežu. Sa snagom od 25 kilovata, ovaj inverter je idealan za srednje do veće solarne instalacije. Karakteriše ga visoka efikasnost i pouzdanost, podržana naprednim tehnologijama za praćenje i upravljanje sistemom. Integrirane zaštite od prenapona i preopterećenja osiguravaju stabilan rad sistema i dugotrajnu sigurnost.

  $500.00
 • моноркрістал

  BNT040KTL Three phase 40.0kW On-grid PV Inverter, Three-MPPT, with DC Switch & WiFi AC 380V

  Afore BNT040KTL ON GRID Solarni inverter snage 40kW

  Afore 40kW on-grid solarni inverter je visokoefikasan uređaj koji transformiše sunčevu energiju u električnu energiju, prilagođenu za korišćenje u domaćinstvu ili za distribuciju u električnu mrežu. Sa snagom od 40 kilovata, ovaj inverter je optimalan za srednje do veće solarne instalacije. Karakteriše ga pouzdan rad i napredne tehnologije za nadgledanje i upravljanje sistemom, što omogućava maksimalnu efikasnost i prinos energije. Integrirane zaštite od prenapona i preopterećenja osiguravaju stabilan i siguran rad sistema tokom vremena.

  $500.00
 • моноркрістал

  AF5K-SL Single phase 5.0kW Hybrid Inverter, Two-MPPT with DC Switch & WiFi,Battery voltage 40-60V

  AF5K-SL Monofazni Hibridni Solarni inverter snage 5kW

  Afore monofazni solarni hibridni inverter snage 5 kW je svestran uređaj koji kombinuje funkcije solarnog invertera i baterijskog hibridnog sistema. Ovaj inverter je idealan za manje solarne instalacije i domaćinstva. Omogućava pretvaranje energije iz solarnih panela u električnu energiju za trenutnu upotrebu u kući, dok istovremeno omogućava skladištenje viška energije u baterijama za kasniju upotrebu kada je sunce nedostupno ili kada je potrebno dodatno napajanje. Takođe, ovaj hibridni inverter može se povezati sa električnom mrežom, omogućavajući isporuku viška proizvedene energije i povratnu kupovinu električne energije. Karakteriše ga kompaktni dizajn, visoka efikasnost i integrisane zaštite za stabilan i siguran rad sistema.

  $500.00
 • моноркрістал

  AF10K-TH Three phase10000W Hybrid Inverter, Max DC Input Power 15000W, Two-MPPT , with DC Switch & WiFi,Battery voltage 150-800V

  AF10K-TH Afore Trofazni Hibridni inverter snage 10kW

  Afore trofazni solarni hibridni inverter snage 10 kW je napredan uređaj koji kombinuje funkcionalnosti solarnog invertera i baterijskog hibridnog sistema. Ovaj inverter je optimalan za srednje do veće solarne instalacije. Omogućava pretvaranje energije iz solarnih panela u električnu energiju za trenutnu upotrebu u kući, dok istovremeno omogućava skladištenje viška energije u baterijama za kasniju upotrebu ili u slučaju nestanka struje. Takođe, ovaj hibridni inverter može se povezati sa električnom mrežom, omogućavajući isporuku viška proizvedene energije i povratnu kupovinu električne energije. Karakteriše ga pouzdan rad, visoka efikasnost i integrisane zaštite za stabilan i siguran rad sistema.

  $500.00
 • моноркрістал

  AF25K-TH Three phase 25000W Hybrid Inverter, Max DC Input Power 37500W, Two-MPPT , with DC Switch & WiFi,Battery voltage 150-800V

  AF25K-TH Afore Trofazni Hibridni Inverter snage 25kW

  Afore trofazni solarni hibridni inverter snage 25 kW je sofisticiran uređaj koji kombinuje funkcionalnosti solarnog invertera i baterijskog hibridnog sistema. Namijenjen je za srednje do veće solarne instalacije. Ovaj inverter omogućava pretvaranje energije iz solarnih panela u električnu energiju za trenutnu upotrebu u kući, istovremeno pružajući mogućnost skladištenja viška energije u baterijama za kasniju upotrebu ili za korišćenje u slučaju nestanka struje. Dodatno, ovaj hibridni inverter može biti povezan sa električnom mrežom, omogućavajući isporuku viška proizvedene energije i povratnu kupovinu električne energije. Karakteriše ga pouzdan rad, visoka efikasnost i integrisane zaštite za stabilan i siguran rad sistema.

  $500.00
 • моноркрістал

  AF15K-TH Three phase 15000W Hybrid Inverter, Max DC Input Power 22500W, Two-MPPT , with DC Switch & WiFi,Battery voltage 150-800V

  AF15K-TH Hibridni Solarni Inverter snage 15kW

  Afore trofazni solarni hibridni inverter snage 25 kW je sofisticiran uređaj koji kombinuje funkcionalnosti solarnog invertera i baterijskog hibridnog sistema. Namijenjen je za srednje do veće solarne instalacije. Ovaj inverter omogućava pretvaranje energije iz solarnih panela u električnu energiju za trenutnu upotrebu u kući, istovremeno pružajući mogućnost skladištenja viška energije u baterijama za kasniju upotrebu ili za korišćenje u slučaju nestanka struje. Dodatno, ovaj hibridni inverter može biti povezan sa električnom mrežom, omogućavajući isporuku viška proizvedene energije i povratnu kupovinu električne energije. Karakteriše ga pouzdan rad, visoka efikasnost i integrisane zaštite za stabilan i siguran rad sistema.

  $500.00